Önirónia, szarkazmus meg Én

Önirónia, szarkazmus meg Én

Házasék nászúton!

2020. március 19. - fiatalfeleseg

Alapjáraton egy vidám és optimista embernek mondanám magam. Ennyi elég? Nem olvasok blogokat, fogalmam sincs, hogy mit illik és mit nem. Gáz ha nem mutatkozok be? Igazából mindenki csak a sztorira kiváncsi, úgyhogy in medias res.
Szóval megvolt a ’tá-ráttátá, tá-rátátá’ és nászútra mentünk. A Nyúlfej meg én. (Igen, így fogom hívni a hitvest a továbbiakban.) Csak belföldre mentünk, egészen pontosan Győrbe, ahol lefoglaltunk 2 éjszakára egy luxus lakosztályt. Panorámás gyönyörű erkély, jakuzzi az óriási franciágy mellett, szóval khm… Olyan… Nászutas…
A nászútunk volt életünk első közös nyaralása, így nagyon vártuk. Izgatottan siettünk a vonathoz, kacagtunk rajta, hogy diákjegyet váltunk… Ezen valamiért nagyon jókat tudunk vidulni, hogy viszonylag fiatalon, 21 évesen házasodtunk össze.
A sztorihoz hozzátartozik, hogy Nyúlfej nagynénje és családja győri, így meghívtak minket egy grillezésre. Épp akkor, amikor átadtak egy borítékot a lagzin. Most erre mégis mit lehet mondani? Igazából nem igazán értettük, hogy amikor mi éppen nászútra megyünk és egy méregdrága lakosztályt foglaltunk és teljes ellátást, miért is megyünk hozzájuk grillezni, de úgy voltunk vele, hogy ottleszünk egy órát és megyünk vissza romantikázni. Na, hát az első estét leszámítva, nagyjából tök felesleges volt az egész. Pénteken érkeztünk ugye, szombat délelőtt 11-re voltunk hivatalosak a grillezésre. Na, hát úgy 4-ig nem történt semmi, csak játszottam az unokatesókkal és egy idegesítő vörös hajú kislánnyal, aki folyamatosan rajtam lógott. Nyúlfej addig a ’felnőttekkel’ dumcsizott. Szóval nem csak hogy nem a lakosztályban voltunk, de még csak nem is együtt. Aztán este 7-re, HÉTRE értünk vissza vacsizni a szállodába, amikor már csak sírni volt kedvem. Vasárnap reggel összepakoltunk (már amit egyáltalán szétszedtünk) és elmentünk Nyúlfej nagynénjéhez újra, mert ott voltak anyósomék is, akik becsekkoltak a szállodába aznapra, amikor mi jövünk el. Ettünk egy kis lagzis tortát, aztán vonatra szálltunk. Gáz, ha alig vártam, hogy hazaérjünk és összebújjunk? Olyan gondosan elköltött 260 000 ft volt ez.

Ja, és a legjobbat kihagytam! Hazafelé Nyúlfej laptopját ellopták a vonatról, értékes volt és rengeteg mindene rajta volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalfeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8915536210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása